Στη δύσκολη εποχή που ζούμε, η κοινωνία έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ το, μικρό ή μεγάλο, επιχειρηματικό κόσμο, όπως άλλωστε και αντιστρόφως, προκειμένου να επιτευχθεί μια βιώσιμη σχέση συνεργασίας και αμοιβαίας προόδου. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ορίζεται ως «η αναγνώριση της ευθύνης των εταιρειών απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον και περιγράφει τις ενέργειες που αυτές πρέπει να πραγματοποιήσουν με σκοπό τη συμβολή στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων».

Χρόνια πριν τη σύνταξη των εννοιών στις Βίβλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οικογένεια Καζαντζίδη συμμετείχε με μικρές ή μεγαλύτερες αθόρυβες πράξεις κατανόησης και ανακούφισης, όποτε οι συμπολίτες – πελάτες και μη, το έχουν ανάγκη. Η παράδοση αυτή συνεχίζεται εντονότερα, καθώς οι ανάγκες της κοινωνίας μπορεί να αλλάζουν μα διατηρούνται. Καθώς προσφέρουμε υπηρεσίες που σχετίζονται άμεσα με το βιωτικό επίπεδο της κοινωνίας, τη θέρμανση και την κάλυψη αναγκών στη δύσκολη εποχή που ζούμε, είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε κατά το δυνατόν στον τομέα μας.

Ισχύει η μόνιμη ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

Το 2015 συμμετείχαμε, με ένα σύνολο επιλεγμένων ιδιωτικών επιχειρήσεων και φορέων του Δήμου Αθηναίων, στο έργο «Ευ Αειφορείν» , μια δράση συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Εθνικούς Πόρους, με στόχους :

✓ τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη δύσκολη περίοδο της κρίσης
✓ την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων
✓ την προστασία του περιβάλλοντος
✓ την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης

Στα πλαίσια της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό ταξίδι στη Δανία όπου παρασχέθηκε εκπαίδευση στους εκπροσώπους των Ελλήνων Εταίρων σχετικά με την έννοια της «Κοινωνικής Εταιρείας», της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην πράξη και της Πράσινης Ανάπτυξης. Στην Ελλάδα διοργανώθηκε πληθώρα εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση των φορέων της τοπικής οικονομίας, την αύξηση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης των επιχειρήσεων και τη μεταφορά τεχνογνωσίας από καλές πρακτικές.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθώντας να συμμετάσχουμε έμπρακτα στην ανακούφιση της κοινωνίας, όσο αυτό είναι εφικτό από εμάς, παραχωρούμε χαλιά, μοκέτες, παπλώματα, πετσέτες και άλλα είδη που έχουν αφεθεί στις εγκαταστάσεις για πάνω από 10 έτη, σε Ιδρύματα, Οργανισμούς και Δομές που τα έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να δωρίσει κάποιο από τα ανώτερα είδη, παρακαλούμε να μας το επικοινωνήσει και εμείς θα ενεργήσουμε κατάλληλα. Διευκολύνουμε στη μεταφορά και επίπλων προς δωρεά κατόπιν επιθυμίας σας.

Εάν είστε Ίδρυμα ή Οργανισμός, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.