Καθαρισμός για παπλώματα, κουβέρτες, καλύμματα, υποστρώματα, μαξιλάρια

Υπηρεσίες χονδρικής για καθαριστήρια

Εδώ και τρεις δεκαετίες έχουμε αναπτύξει μεγάλη εμπειρία στην πλύση παπλωμάτων και κουβερτών χάρη και στη συνεργασία μας με πλήθος στεγνοκαθαριστηρίων για τα οποία πλένουμε εργολαβικά τα είδη των πελατών τους.

Και για ιδιώτες!

Αναλαμβάνουμε πλύσιμο παπλωμάτων και μαξιλαριών πολυεστερικών, με μικροϊνες και με φυσικά γεμίσματα, με πούπουλα, βαμβάκι ή μαλλί. Επίσης καθαρισμό σε μάλλινες, βαμβακερές και ηλεκτρικές κουβέρτες κάθε διάστασης καθώς και καθαρισμό αφαιρούμενων καλυμμάτων καναπέδων.

Καθαρισμός για κουρτίνες / τέντες

Τα διαφορετικά υφάσματα των τεντών εξωτερικών χώρων και κουρτινών πλένονται και αντιμετωπίζονται με προσοχή και φροντίδα. Κουρτίνες μεταξωτές, βαμβακερές, σατέν, λινές, υφάσματα κεντημένα ή χοντρά τεντόπανα, υπόκεινται σε ειδική επεξεργασία που διατηρεί στο ακέραιο τα χρώματα και την υφή αφαιρώντας σημάδια, δύσκολους λεκέδες και σκόνη.

Διαδικασία καθαρισμού

Η διαδικασία της πλύσης των παπλωμάτων αρχίζει με τη διαδικασία αναγνώρισης των λεκέδων και μια προ-επεξεργασία αφαίρεσής τους, ανάλογα με την ιδιαιτερότητά του κάθε είδους. Ύστερα από το πλύσιμο και κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου, εάν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν λεκέδες που παραμένουν, ερχόμαστε σε επικοινωνία με τον πελάτη προκειμένου να συζητηθεί η δυνατότητα εφαρμογής πιο δραστικών μέσων καθαρισμού.

Ύστερα από το στέγνωμα, όλα τα είδη συσκευάζονται σε αεροστεγείς συσκευασίες προσφέροντας στον πελάτη καθαρά είδη γεμάτα υγιεινή και φρεσκάδα. Παραδίνονται με συμβουλές για την αποθήκευση και περιγραφή της υφιστάμενης κατάστασης.

Φωτογραφίες