ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΑΛΙΩΝ

Σε επικοινωνία με εσάς, συζητάμε, προτείνουμε και εφαρμόζουμε εξατομικευμένες λύσεις για την επισκευή και συντήρηση των αγαπημένων σας χαλιών, χειροποίητων ή μηχανής. Πραγματοποιούμε τα ακόλουθα: ΚΟΨΙΜΟ – ΡΕΛΙΑΣΜΑ ΧΑΛΙΩΝ στις επιθυμητές διαστάσεις, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΘΟΡΑΣ ΣΕ ΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΣΣΙΑ χειροποίητων χαλιών, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΕΞΗΣ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ σε χειροποίητα χαλιά, ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΑΛΙΩΝ, PEELING ΧΑΛΙΩΝ για ομοιομορφία του πέλους, ΒΑΦΗ ΦΛΟΚΑΤΗΣ.

αδιαβροχοποιηση

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΛΙΩΝ

Η αδιαβροχοποίηση των χαλιών είναι μια διαδικασία που επιτρέπει την προστασία των ινών και των χρωμάτων από υγρά ατυχήματα και σας διευκολύνει κατά τον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού. Κατά την επεξεργασία της αδιαβροχοποίησης η επιφάνεια του πέλους καλύπτεται από ένα φιλμ κατά τέτοιο τρόπο ώστε τα νήματα να καθίστανται αδιαπέραστα στην υγρασία. Έτσι ο υγρός λεκές παραμένει στην επιφάνεια του χαλιού χωρίς να απορροφάται και απομακρύνεται εύκολα από εσάς. Ταυτόχρονα προσφέρεται προστασία έναντι της μούχλας, σε υγρά περιβάλλοντα, και του αποχρωματισμού, όταν το χαλί εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία.

αποσμηση

ΑΠΟΣΜΗΣΗ ΧΑΛΙΩΝ

Η εξειδικευμένη επεξεργασία της απόσμησης για ρύπους προερχόμενους από κατοικίδια ή άλλου είδους οσμές (π.χ. κουζίνα, κάπνισμα, μούχλα κλπ) είναι μια διαδικασία που δεν αντιμετωπίζεται πάντοτε με την ανάλογη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Η απόκρυψη της οσμής με αποσμητικά είναι μια τακτική που συναντάται συχνά, ωστόσο αντιμετωπίζει μόνο πρόσκαιρα το πρόβλημα της οσμής ενώ επιπλέον δίνει χρόνο και χώρο στους μύκητες να αναπτυχθούν. Ο μόνος δραστικός τρόπος απόσμησης εφαρμόζεται από επαγγελματίες με κατάλληλα προϊόντα βαθέως καθαρισμού που διασπούν τις οργανικές ουσίες οι οποίες είναι υπεύθυνες για τις οσμές και τις επικαθίσεις.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΑΛΙΩΝΣΗ ΧΑΛΙΩΝ

ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΛΙΩΝ

Σε περίπτωση που έχετε ενδείξεις ότι το χαλί σας έχει γίνει στόχος σκώρων ή ψύλλων, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να μεταφερθεί στο χώρο μας κατάλληλα συσκευασμένο. Εφαρμόζονται τεχνικές εξειδικευμένης απολύμανσης, κατάλληλες και για τα πιο ευαίσθητα χαλιά, προκειμένου να απομακρυνθεί κάθε ίχνος εντόμου, των αυγών ή των νυμφών τους.

pet care

PET CARE ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Ενημερώστε μας για την ύπαρξη κατοικιδίου στο σπίτι και θα φροντίσουμε για τον κατάλληλο βαθύ καθαρισμό των χαλιών σας, με στόχο τη σχολαστική αφαίρεση των τριχών και κάθε είδους ρύπο προερχόμενο από αυτά.

Τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται διαπιστωμένα δεν προκαλούν προβλήματα στα κατοικίδια που έρχονται σε άμεση επαφή με τα χαλιά.